Citymaleren er et kvalitetsbevidst, mindre malerfirma beliggende centralt i København.

Vi udfører alle former for faglært malerarbejde for private såvel som erhverv ​– herunder også andels- og ejerboligforeninger.

Maleropgaver udført på vedligeholdelseskonto

Citymaleren udfører gerne alle typer maleropgaver udført på vedligeholdelseskonto. Er der formularer, der skal udfyldes i den forbindelse, gør vi også gerne det.

Hvad er en vedligeholdelseskonto, og hvem har en?

En (indvendig) vedligeholdelseskonto er noget, der hovedsageligt findes i lejeboliger. Kontoen er en måde for udlejer at sikre sig, at der altid er penge til at vedligeholde boligen og/eller ejendommen. En vedligeholdelseskonto hører derfor til boligen, og ikke til lejeren.

Det står i din lejekontrakt, hvis der er en indvendig vedligeholdelseskonto. Er der det, betaler du også til den hver måned. Beløbet er fast og reguleres årligt – i øjeblikket ligger det på omkring 40 kr. pr. m2.

Hvad skal vedligeholdelseskontoen bruges til?

Som udgangspunkt skal de penge, der er på vedligeholdelseskontoen bruges til at male, tapetsere og eventuelt lakere gulve i boligen. Alternativt, hvis der er mange penge opsparet, kan kontoen bruges til andet vedligeholdelsesarbejde – fliseopsætning, ny køkkenbordplade eller armaturer/blandingsbatteri.

Hvordan bruges pengene?

Det er udlejer, der bestemmer, om pengene fra vedligeholdelseskontoen kan bruges til det ønskede formål. Du skal derfor kontakte udlejer, før du går i gang. Du skal også selv holde øje med saldoen – overstiger udgifterne til malerfirma, håndværker eller lign. saldoen, er det dig, der skal afholde differencen.

Ved arbejdets afslutning giver du regningen til udlejer, der så besigtiger boligen. Godkender han det, får du refunderet dine udgifter fra kontoen. Dette skal dog ske efter senest 3 måneder.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Citymaleren har udført mange forskellige typer maleropgaver på vedligeholdelseskonto. Vi giver også gerne dig et uforpligtende tilbud samt rådgivning til, hvordan dine opsparede penge bedst gør gavn i din bolig.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi tid til dig så hurtigt som muligt.​

​Skab kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Derefter kan vi aftale en besigtigelse af det arbejde, du ønsker udført.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

​Malerfirmaet Citymaleren v/ Malermester Dennis Dyrmose

CVR: 25327454

Adresse​

Dronnings Tværgade 36, kld

1302 København

Kontakt​

Tlf.: 26 22 29 63

Mail: info@citymaleren.dk

linkedin​    facebook

Al tekst på Citymaleren.dk tilhører Citymaleren og må ikke kopieres uden tilladelse.​​