Citymaleren er et kvalitetsbevidst, mindre malerfirma beliggende centralt i København.

Vi udfører alle former for faglært malerarbejde for private såvel som erhverv ​– herunder også andels- og ejerboligforeninger.

Maling af facade

Hos Citymaleren udfører vi alle former for facademaling. Vi rådgiver om valg af farver og materialer, og vi laver også gerne en forundersøgelse af facaden, hvis det ønskes.

Har du behov for at få renoveret husets, ejendommens eller virksomhedens facade, er vi de rette til opgaven. Vi har specialiseret os i alle typer facadeopgaver, hvilket er din sikkerhed for en kompetent og erfaren samarbejdspartner.

Facademaling - en særlig disciplin

​De fleste bygninger har elementer i facaden, der gør, at ikke hele facaden bør have samme farve. Det kan være murede detaljer, der skal fremhæves ved at male i kontrastfarver, eller udvendigt træværk, der kan være med til at give et elegant farvespil i facaden.


Et vellykket farvevalg er med til at understrege husets form, udtryk og karakter. Tag derfor Citymaleren med på råd fra starten, så du er sikker på, at alle elementer tænkes med. Vi tager naturligvis også højde for det materiale, facaden er lavet af, da der er stor forskel på, hvordan murværk, puds og beton skal behandles. Vi medtænker også murens alder og tidligere malerbehandlinger.

Udføres malerarbejdet korrekt, vil en malet facade og/eller murværk kunne holde sig flot i mange år. Det forkerte valg af maling eller forkert udført arbejde kan imidlertid ofte gøre mere skade end gavn, så det er ikke det rigtige sted at spare.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud – så kommer vi og kigger på din facade, og sammen finder vi ud af, hvordan den kommer til at tage sig flottest ud.

​Skab kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Derefter kan vi aftale en besigtigelse af det arbejde, du ønsker udført.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

​Malerfirmaet Citymaleren v/ Malermester Dennis Dyrmose

CVR: 25327454

Adresse​

Dronnings Tværgade 36, kld

1302 København

Kontakt​

Tlf.: 26 22 29 63

Mail: info@citymaleren.dk

linkedin​    facebook

Al tekst på Citymaleren.dk tilhører Citymaleren og må ikke kopieres uden tilladelse.​​