Citymaleren er et kvalitetsbevidst, mindre malerfirma beliggende centralt i København.

Vi udfører alle former for faglært malerarbejde for private såvel som erhverv ​– herunder også andels- og ejerboligforeninger.

Maling af lejlighed

Malerfirmaet Citymaleren har stor erfaring i maling af lejligheder for både private, boligselskaber og virksomheder i København og omegn. Og uanset om din lejlighed er stor eller lille, leverer vi et professionelt resultat - hver gang.

Skal din lejlighed restaureres fra bunden, have en tidsmæssig opdatering eller ’bare’ piftes lidt op, så er Citymaleren de rette til opgaven. Vi har malet et utal af lejligheder og har erfaring i alt lige fra oppudsning af rå vægge og nyopsatte stukkanter til nikotinspærrende maling, gennemgribende renovering af træværk og maling af lofter.

Ønsker til maling af lejlighed

Vi kommer gerne forbi og giver et samlet tilbud på din maleropgave. Samtidig rådgiver vi dig om valg af farver, materialer, mv., hvis du ønsker det. Er budgettet stramt, kan vi også hjælpe dig med at bryde opgaven ned i delelementer – er der fx ræson i at opprioritere køkkenet og dagligstuen, eller er det stuen, der trænger mest. Og så fremdeles.

Gør dig gerne tanker om, hvorvidt du ønsker den helt store tur i lejligheden: Skal træværket renses og slibes helt i bund, skal det pletspartles, og skal det males med en mat maling eller med højglans? Vil du have alle væggene hvide, eller har du altid drømt om en grøn bagvæg? Skal stukken males? På den måde bliver det lettere for os at imødekomme dine ønsker.​

Kontakt City Maleren hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på maling af din lejlighed.​

​Skab kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Derefter kan vi aftale en besigtigelse af det arbejde, du ønsker udført.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

​Malerfirmaet Citymaleren v/ Malermester Dennis Dyrmose

CVR: 25327454

Adresse​

Dronnings Tværgade 36, kld

1302 København

Kontakt​

Tlf.: 26 22 29 63

Mail: info@citymaleren.dk

linkedin​    facebook

Al tekst på Citymaleren.dk tilhører Citymaleren og må ikke kopieres uden tilladelse.​​