Citymaleren er et kvalitetsbevidst, mindre malerfirma beliggende centralt i København.

Vi udfører alle former for faglært malerarbejde for private såvel som erhverv ​– herunder også andels- og ejerboligforeninger.

Inspiration til maling af børneværelset

Børneværelset er et af de få rum i boligen, hvor du for alvor kan give den gas med farver. Giv fantasien frit løb, og indret dig med alle regnbuens farver. Men husk på, at der ikke er mange vægge, der bliver så slidte som dem på et børneværelse, så hav det i baghovedet, når du vælger maling.

Først er børnene farlige drager, så stygge pirater og til sidst sultne bondegårdsdyr. Når altså ikke de slås med sværd eller kaster med klodser. På børneværelset kan alt ske, og netop derfor kræver børneværelset en maling med en stærk, ridsefast og vaskbar overflade.

Skab effekter med farver og strukturer

Ved hjælp af farver kan du få et rigtig godt drenge- eller pigeværelse i dine eller dine børns yndlingsfarver. Du kan også skabe en rigtig god effekt med en bort på væggen med alt fra prinsessemotiver til racerbiler.

Der er mange forskellige malermetoder, der vil egne sig til børneværelset. For eksempel strukturmaling med svamp, forskellige skabeloner til maling i mønstre, tapeter og wallstickers.

Uforpligtende tilbud på maling af børneværelset

Citymaleren maler alle former for farver og effekter på børneværelser og i alle hjemmets øvrige rum. Så har du e​n maleropgave i eller omkring København, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi rådgiver også gerne, hvis du har behov for inspiration.

​Skab kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Derefter kan vi aftale en besigtigelse af det arbejde, du ønsker udført.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

​Malerfirmaet Citymaleren v/ Malermester Dennis Dyrmose

CVR: 25327454

Adresse​

Dronnings Tværgade 36, kld

1302 København

Kontakt​

Tlf.: 26 22 29 63

Mail: info@citymaleren.dk

linkedin​    facebook

Al tekst på Citymaleren.dk tilhører Citymaleren og må ikke kopieres uden tilladelse.​​