Citymaleren er et kvalitetsbevidst, mindre malerfirma beliggende centralt i København.

Vi udfører alle former for faglært malerarbejde for private såvel som erhverv ​– herunder også andels- og ejerboligforeninger.

Inspiration til maling af vinduer

Vinduerne er en af de mest betydningsfulde arkitektoniske dele på en bygning. Nogle kalder oven i købet vinduerne for husets sjæl og øjne, og der er derfor al mulig god grund til at passe på dem og vedligeholde dem, så de holder længe og ser pæne ud. Citymaleren kan hjælpe dig med at vedligeholde og male dine vinduer – så slipper du for selv at gøre det, og du er garanteret et professionelt resultat.

Vi kan lige så godt sige det med det samme; Det tager sin tid at male vinduer. Og derfor er det da også de færreste, der selv kaster sig over det. Ofte er det dog ensbetydende med, at vinduerne slet ikke bliver vedligeholdt, og det er en skam, da vedligehold både sikrer en lang levetid samt et flot udtryk, der smitter af på hele dit hjem eller din virksomhed.

Faktisk er det ikke selve malingen af vinduerne, der tager længst tid. Det er forarbejdet. Og det er netop forarbejdet, der afgør, hvordan resultatet af malingen bliver.

Fremgangsmåde til maling af vinduer

Først skal vinduernes generelle stand vurderes. Hvis de blot er lidt matte at se på, men malingen er glat og sidder godt fast, kræver vinduerne ikke det store arbejde. Men hænger den gamle maling i skaller, kan du ikke ’bare lige male ovenpå’. Al den løse maling skal renses af – helt ind til træet. Derefter skal der vaskes med grundrens, og træet skal så have lov at tørre.

Så skal der slibes ned, renses for slibestøv, og træet skal grundes. Giv det lov til at tørre, før du begynder at male.

Inden du går i gang med at male, kan du overveje, om vinduerne skal have samme farve som før, eller om du vil prøve kræfter med en ny kulør. Husk dog at undersøge, om din boligforening kræver, at vinduerne har en specifik farve, før du går i gang. En ny farve på vinduerne vil ændre hele bygningens udseende markant og give det et klassisk, nostalgisk, moderne eller måske endda ligefrem romantisk look, alt efter hvilken farve du vælger.

Spørg Citymaleren til råds

Hos Citymaleren har vi malet et utal af vinduer, og vi maler også gerne dine. Lad os give dig et uforpligtende tilbud på din maleropgave og komme med forslag til farvesætningen – det koster dig ikke noget. ​Kontakt os allerede i dag.​

​Skab kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Derefter kan vi aftale en besigtigelse af det arbejde, du ønsker udført.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

​Malerfirmaet Citymaleren v/ Malermester Dennis Dyrmose

CVR: 25327454

Adresse​

Dronnings Tværgade 36, kld

1302 København

Kontakt​

Tlf.: 26 22 29 63

Mail: info@citymaleren.dk

linkedin​    facebook

Al tekst på Citymaleren.dk tilhører Citymaleren og må ikke kopieres uden tilladelse.​​