Citymaleren er et kvalitetsbevidst, mindre malerfirma beliggende centralt i København.

Vi udfører alle former for faglært malerarbejde for private såvel som erhverv ​– herunder også andels- og ejerboligforeninger.

Farverådgivning

Hos Citymaleren er det professionelle malere, der tager sig af dine maleropgaver. Og vi ved, hvor vigtige farver og materialer er for et flot og professionelt resultat. Vi hjælper hellere end gerne, så tag os med på råd.

​Farve- og materialevalg er alfa og omega, hvis malerarbejdet skal gøres ordentligt og se professionelt ud. Sørg for at få ordentlig rådgivning inden du investerer – fx hos os her hos Citymaleren, hvor vi er udlærte malere. Vi har den erfaring, der sikrer dig en fagligt kompetent rådgivning omkring malerarbejde til erhverv, private og boligforeninger. Det kunne bl.a. være farvesammensætning, materialer og vedligeholdelse.

Farver skaber stemning

Farver har den fantastiske egenskab, at de kan skabe stemninger. Lige fra stilrent og køligt til romantisk og hyggeligt. Et rum ændrer karakter, når det bliver malet i en kulør – uanset om det er hele rummet eller blot en væg, der får farve. Husk på, at farvegengivelsen i et øst- eller vestvendt rum kan variere fra farvekortet.

Glans

Maling fås i forskellige glanstrin. Jo højere glans, jo højere vaskbarhed og modstandsdygtighed. Men husk, at højglansmaling også kan reflektere lyset – noget, der kan være nyttigt i nogle tilfælde, men generende i andre. Så vurder, hvilke rum der skal males med hvilken glans.​

Hvad enten din maleropgave er lille eller stor, så giver vi gerne gode råd til processen og farverne allerede ved første møde. Hvis du ønsker det, naturligvis. Du kan finde yderligere inspiration ved at kigge i menuen Inspiration.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.​

​Skab kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Derefter kan vi aftale en besigtigelse af det arbejde, du ønsker udført.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

​Malerfirmaet Citymaleren v/ Malermester Dennis Dyrmose

CVR: 25327454

Adresse​

Dronnings Tværgade 36, kld

1302 København

Kontakt​

Tlf.: 26 22 29 63

Mail: info@citymaleren.dk

linkedin​    facebook

Al tekst på Citymaleren.dk tilhører Citymaleren og må ikke kopieres uden tilladelse.​​