Citymaleren er et kvalitetsbevidst, mindre malerfirma beliggende centralt i København.

Vi udfører alle former for faglært malerarbejde for private såvel som erhverv ​– herunder også andels- og ejerboligforeninger.

Inspiration til maling af entréen

Entréen er et cantralt rum, der må stå model til alt fra modtagelse af gæster og børn til henslængt overtøj og mudrede støvler. Det er derfor ikke underligt, at entréen oftest er det rum i boligen, der slides mest.

Hvordan din entré skal males afhænger først og fremmest af, hvad du ønsker, din entré skal signalere. Skal den være lys og imødekommende, mørk og elegant eller kulørt og romantisk? Men farvevalget afhænger også af størrelsen på din entré samt eventuelt lysindfald – eller mangel på samme.

Lille eller stor entré?​

En lille entré uden lys og vinduer bør have en lys vægfarve. Den lyse farve får rummet til at virke større. Gå eventuelt efter beige frem for hvid, da førstnævnte er varmere i nuancen.

I en større entré er der plads til at lege med effekter som fx en farvenuance på væggene, men det er fornuftigt at vælge en glans på væggene i en smal entré, da væggene her ofte får skrammer og stød. Maling med høj glans gør væggene mere modstandsdygtige og giver mulighed for at tørre dem af. Husk dog på, at maling med høj glans reflekterer lyset, hvilket ikke altid er hensigtsmæssigt.

Få rådgivning af Citymaleren

Citymaleren er din maler i København og omegn, og vi rykker gerne ud og giver gode råd til, hvordan du får det optimale ud af din entré ved hjælp af farver. Vi giver også gerne et tilbud på opgaven – ganske uforpligtende, naturligvis. Kontakt os allerede i dag.

​Skab kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Derefter kan vi aftale en besigtigelse af det arbejde, du ønsker udført.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

​Malerfirmaet Citymaleren v/ Malermester Dennis Dyrmose

CVR: 25327454

Adresse​

Dronnings Tværgade 36, kld

1302 København

Kontakt​

Tlf.: 26 22 29 63

Mail: info@citymaleren.dk

linkedin​    facebook

Al tekst på Citymaleren.dk tilhører Citymaleren og må ikke kopieres uden tilladelse.​​