Citymaleren er et kvalitetsbevidst, mindre malerfirma beliggende centralt i København.

Vi udfører alle former for faglært malerarbejde for private såvel som erhverv ​– herunder også andels- og ejerboligforeninger.

Maling efter vand- og fugtskader

Hos Citymaleren går du ikke forgæves, hvis du leder efter en professionel maler til at male og renovere efter en fugt- eller vandskade. Vi har løst mange maleropgaver efter vandskader hos både private og boligforeninger i hele Københavnsområdet.

Hvis uheldet har været ude, og dine lofter, vægge eller måske din kælder er ramt af vandskade, kan Citymaleren hurtigt og effektivt udbedre skaden. Efterfølgende udfører vi naturligvis det påkrævede malerarbejde. Er der tale om en forsikringssag, sender vi gerne et tilbud til dit forsikringsselskab med en arbejds- og behandlingsbeskrivelse på det aftalte arbejde.

Hvem får typisk en vandskade?

​Alle, uanset boligtype, kan i princippet få en vandskade. Der skal blot et sprunget vandrør, overløb fra en glemt håndvask, eller et skjult rør til, før vandet og dermed fugten kan brede sig. Ofte er det dog lavtliggende huse af ældre dato, der er udsat, eftersom de sjældent har dræn. Det er typisk kælderen, der bliver ramt.


Opstår der en vandskade i boligforeninger, skyldes det tit utætte og gamle vandrør, et hul i taget eller en overbo, der har været i gang med noget rørføring.

Hvordan opdages en vandskade?

Vandskader viser sig ofte som svagt mørke eller gullige skjolder på vægge og lofter. Af og til oplever mange en let fugtig lugt. Disse symptomer opstår typisk ved vandskader, der har fået lov at udvikle sig over tid. Mere 'akutte' vandskader viser sig ved dryppende vand, eksempelvis gennem loftet fra overboen.

Hvordan udbedres en vandskade?

Har du fået en vandskade, er det vigtigt, at kilden til skaden findes og udbedres. Er det således et sprængt vandrør, der er årsagen, skal det lappes. Derefter skal de berørte flader (vægge, lofter, gulve, m.v.) tørre helt op, så der ikke længere er fugt tilstede.

Når områderne er helt tørre, kan malerfirmaet Citymaleren skrabe beskadiget tapet og/eller maling af, samt kratte eventuelt beskadiget puds og murværk ned. Derefter bygger vi op igen med spartelmasse, eller hvad der påkræves, så den beskadigede væg/loft/gulv kommer til at ligne det eksisterende. Der afsluttes med filt, tapet, maling, eller hvad du nu måtte foretrække.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål omkring udbedring af en vandskade – vi kommer gerne og besigtiger boligen eller ejendommen.

​Skab kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Derefter kan vi aftale en besigtigelse af det arbejde, du ønsker udført.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

​Malerfirmaet Citymaleren v/ Malermester Dennis Dyrmose

CVR: 25327454

Adresse​

Dronnings Tværgade 36, kld

1302 København

Kontakt​

Tlf.: 26 22 29 63

Mail: info@citymaleren.dk

linkedin​    facebook

Al tekst på Citymaleren.dk tilhører Citymaleren og må ikke kopieres uden tilladelse.​​