Citymaleren er et kvalitetsbevidst, mindre malerfirma beliggende centralt i København.

Vi udfører alle former for faglært malerarbejde for private såvel som erhverv ​– herunder også andels- og ejerboligforeninger.

Spartling af lofter, vægge og gipsplader

Spartling og fuldspartling er ideelt til dig, der gerne vil have dine lofter og vægge helt jævne og glatte. Citymaleren udfører alle former for spartling samt den efterfølgende slibning af spartelmassen. Det sikrer dig et professionelt slutresultat, som det er svært at være andet end glad for.

Hvad er fuldspartling?

Når vægge og lofter fuldspartles, betyder det, at en ujævn overflade vha. spartelmasse bliver ’glattet ud’ til en jævn flade. Hvis spartelarbejdet udføres korrekt, får dine vægge og lofter en flot, glat overflade, der kan males efter slibning og grunding med forankringsgrunder. Hvis spartelarbejdet ikke udføres korrekt, får dine vægge et underligt ujævnt udseende med skygger og buler.

Citymaleren gør det rigtigt - første gang

Citymaleren har årelang erfaring i lige netop spartling, så du kan trygt regne med, at dine vægge vil være helt jævne og glatte efter endt spartling. Vi anbefaler, at der altid fuldspartles en eller to gange, når der skal opsættes filt, væv eller andre glatte vægbeklædninger efterfølgende.

​Vi hjælper også gerne med at sætte filt eller væv op, hvis du ønsker det. Det er både en populær og flot løsning, der dels giver væggene en flot finish, dels forhindrer revnedannelser fra stød eller lignende.

Valg af spartelmasse

Det er ikke helt lige meget, hvilken type spartelmasse der anvendes til forskellige typer spartelopgaver – det afhænger af underlaget, samt om der efterfølgende skal sættes filt, væv eller tapet op. Så lad os tage en snak om, hvad du ønsker for dine vægge og lofter, og så vurderer vi i samråd med dig, hvilke materialer der vil være de bedste at bruge.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

​Skab kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Derefter kan vi aftale en besigtigelse af det arbejde, du ønsker udført.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

​Malerfirmaet Citymaleren v/ Malermester Dennis Dyrmose

CVR: 25327454

Adresse​

Dronnings Tværgade 36, kld

1302 København

Kontakt​

Tlf.: 26 22 29 63

Mail: info@citymaleren.dk

linkedin​    facebook

Al tekst på Citymaleren.dk tilhører Citymaleren og må ikke kopieres uden tilladelse.​​