Citymaleren er et kvalitetsbevidst, mindre malerfirma beliggende centralt i København.

Vi udfører alle former for faglært malerarbejde for private såvel som erhverv ​– herunder også andels- og ejerboligforeninger.

Inspiration​

Det kan være mere end almindeligt svært at beslutte sig for farver og maling til boligens vægge, og derfor ender mange med traditionelle hvide vægge i huset eller lejligheden - eller på kontoret.

Der er intet galt med hvide vægge, men valgt med omhu kan farver bidrage med utrolig meget stemning til boligen. Læs med her, og få nogle gode råd om valg af farver til hjemmet, kontoret eller boligforeningen.

Brug farvekortet rigtigt

Et farvekort skal altid ses i dagslys for at få den mest nøjagtige farvegengivelse. Når du har besluttet dig for, hvilken farve du gerne vil have, kan det være en god idé at gå en farvetone op – særligt, hvis der er tale om en kraftig farve. Det skyldes, at farver ofte kan virke ganske overvældende, når alle vægge er færdigmalet. Få eventuelt din maler eller farvehandler til at tone din foretrukne farve plus en lysere model for at have noget at sammenligne med.

Hvor skal malingen bruges?

Uanset hvilken farve du vælger, er den med til at skabe forandring og stemning i et nymalet rum. Brug eventuelt gardiner eller andre ting, der komplementerer eller danner kontrast til valget af farve på væggen.

​Ved blot at male en bagvæg skaber du dynamik i rummet, mens en mørkegrå farve bag brændeovnen minimerer synligt snavs og eventuelle misfarvninger. Du kan også eksperimentere med forskellige nuancer og/eller glanstrin på væggen ved håndvasken og området omkring kogepladen. På den måde kan du sløre synlige stænk og sprøjt samt øge vaskbarheden af væggen.

Husk, at dagslys kan ændre farvenuancen, så hold dig for øje, hvor du vil have farverne, og hvordan lysindfaldet er. Du kan eventuelt male en væg med en farveprøve og vurdere farvegengivelsen i løbet af dagen.​

Spar ikke på malingen

Kvalitetsmaling koster, men du får langt bedre resultater end med en billig, kridtholdig maling. Der er mere pigment i en god maling, den dækker bedre, og farven gengives flottere.

​Skab kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Derefter kan vi aftale en besigtigelse af det arbejde, du ønsker udført.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

​Malerfirmaet Citymaleren v/ Malermester Dennis Dyrmose

CVR: 25327454

Adresse​

Dronnings Tværgade 36, kld

1302 København

Kontakt​

Tlf.: 26 22 29 63

Mail: info@citymaleren.dk

linkedin​    facebook

Al tekst på Citymaleren.dk tilhører Citymaleren og må ikke kopieres uden tilladelse.​​