Citymaleren er et kvalitetsbevidst, mindre malerfirma beliggende centralt i København.

Vi udfører alle former for faglært malerarbejde for private såvel som erhverv ​– herunder også andels- og ejerboligforeninger.

Inspiration til maling af soveværelset

Soveværelset er det rum i hjemmet, du tilbringer mest tid i. Det er her, du sover, drømmer, slapper af og - måske - ser fjernsyn. Og for at få en god begyndelse og en lige så god afslutning på dagen er det vigtigt, at soveværelset er rart at være i. Med farver kan du skabe hyggestemning eller et rent og køligt udtryk - og Citymaleren kan hjælpe dig.

Hvis du foretrækker, at dit soveværelse føles som en hule, kan du opnå følelsen ved at bruge rolige farver i varme nuancer – fx brun eller beige. Er du mere til det kølige udtryk, er hvid og klare pastelfarver oplagt.

Uanset hvilket look du foretrækker, bør du gøre soveværelset til din egen oase. Et sted, hvor du lader op og kan være dig selv – og et sted, du kan gå fra med fornyet energi. Lad dig derfor ikke tage til takke med kedelige farver på væggene. Farver kan også fordre drømme, så genopdag soveværelset, og væk det til live med en ny kulør.

Få et uforpligtende tilbud på maling af dit soveværelse

Citymaleren har malet mange soveværelser, og vi er dygtige til at komme med forslag til farvekombinationer og stemninger. Så spørg os gerne til råds – så giver vi dig til gengæld et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Kont​akt os gerne i dag, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​Skab kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Derefter kan vi aftale en besigtigelse af det arbejde, du ønsker udført.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

​Malerfirmaet Citymaleren v/ Malermester Dennis Dyrmose

CVR: 25327454

Adresse​

Dronnings Tværgade 36, kld

1302 København

Kontakt​

Tlf.: 26 22 29 63

Mail: info@citymaleren.dk

linkedin​    facebook

Al tekst på Citymaleren.dk tilhører Citymaleren og må ikke kopieres uden tilladelse.​​