Citymaleren er et kvalitetsbevidst, mindre malerfirma beliggende centralt i København.

Vi udfører alle former for faglært malerarbejde for private såvel som erhverv ​– herunder også andels- og ejerboligforeninger.

Opsætning af filt og glasvæv

Med fuldspartlede vægge og/eller lofter og efterfølgende opsætning af filt eller glasvæv bliver dine vægge flotte og glatte som aldrig før. Lad malerfirmaet Citymaleren stå for både spartling og opsætning af filt eller væv - så er du sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Vi tilbyder naturligvis også det efterfølgende malerarbejde.

Lang erfaring har gjort os eksperter i at få vægge, lofter, gipsplader, m.m. til at fremstå knivskarpe og glatte, når vi arbejder med opsætning af filt eller væv. Vi spartler og opsætter armering for private og virksomheder – både i forbindelse med renovering og nybyg.

​Der findes mange forskellige typer og tykkelser filt og glasvæv, men fælles for dem alle er, at de skal opsættes på en helt ensartet og glat overflade. Ellers bliver slutresultatet bulet. Det sker naturligvis ikke, hvis du vælger malerfirmaet Citymaleren!​

Kontakt Citymaleren

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål inden for opsætning af filt eller væv. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

​Skab kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Derefter kan vi aftale en besigtigelse af det arbejde, du ønsker udført.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

​Malerfirmaet Citymaleren v/ Malermester Dennis Dyrmose

CVR: 25327454

Adresse​

Dronnings Tværgade 36, kld

1302 København

Kontakt​

Tlf.: 26 22 29 63

Mail: info@citymaleren.dk

linkedin​    facebook

Al tekst på Citymaleren.dk tilhører Citymaleren og må ikke kopieres uden tilladelse.​​