Citymaleren er et kvalitetsbevidst, mindre malerfirma beliggende centralt i København.

Vi udfører alle former for faglært malerarbejde for private såvel som erhverv ​– herunder også andels- og ejerboligforeninger.

Inspiration til maling af stuen

Stuen er hjemmets centrum og ofte også boligens største rum. Det er her vi læser, skriver, leger, ser fjernsyn, hører musik, slapper af og er sammen med familien. Og derfor er det særligt vigtigt, at stemningen i stuen er god.

Stuens mange funktioner stiller forskellige krav til dagslys og farver. Derfor bør du altid vurdere farven i den belysning, du oftest bruger i stuen. Og så bør du overveje, om nogle vægge er mere udsatte end andre – fx fra en elradiator, brændeovn eller lignende.

Tag udgangspunkt i favoritterne

Hvis du har behov for inspiration til farvevalg i stuen, kan du begynde med at kigge på dine yndlingsting. Hvis du har en lampe, sofa, gardiner eller måske et tæppe, du holder meget af, kan du matche farven på vægmalingen med farven på favoritten. Du kan også nøjes med at male en enkelt væg i en farve, der matcher interiøret for en god effekt.

Har du flere sammenhængende rum, kan du male stuen i en nuance, der matcher de tilstødende lokaler. Sæt dig i stuen, og forestil dig, hvordan farverne i rummet ved siden af påvirker og komplementerer stuens farver.

Få kompetent rådgivning hos Citymaleren

Hos Citymaleren giver vi gerne rådgivning om farvevalg til stuen – og alle hjemmets øvrige rum – sammen med et uforpligtende tilbud på opgaven. Kontakt os allerede i dag.​

​Skab kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Derefter kan vi aftale en besigtigelse af det arbejde, du ønsker udført.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

​Malerfirmaet Citymaleren v/ Malermester Dennis Dyrmose

CVR: 25327454

Adresse​

Dronnings Tværgade 36, kld

1302 København

Kontakt​

Tlf.: 26 22 29 63

Mail: info@citymaleren.dk

linkedin​    facebook

Al tekst på Citymaleren.dk tilhører Citymaleren og må ikke kopieres uden tilladelse.​​