Citymaleren er et kvalitetsbevidst, mindre malerfirma beliggende centralt i København.

Vi udfører alle former for faglært malerarbejde for private såvel som erhverv ​– herunder også andels- og ejerboligforeninger.

Maling af vådrum

Citymaleren udfører alle former for vådrumsbehandlinger. Eksempelvis spartling af fliser og vådrumsgips samt maling af vægge og lofter.

Det afgørende for at skabe en vandtæt overflade og et flot holdbart resultat, når badeværelset eller et andet vådrum skal males, er produktvalg og bundbehandling. Hos Citymaleren sørger vi for at behandle efter alle kunstens regler, så du ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt love og regler er overholdt.

Regler for maling af vådrum

Den mest populære og benyttede malerbehandling i badeværelset er maling med vådrumsmaling på lofter og vægge. Vådrumsmaling er påkrævet, hvis der er vandpåvirkning direkte på den malede overflade samt 50 cm uden for vådzonen. Hvis højden på loftet er over 2,3 meter, kan der benyttes en maling med et mindre glanstrin.

Typer af vådrumsbehandling

Har du fliser, du gerne vil af med, så dine vægge kan blive flotte og glatte, er spartling af fliser eller vådrumsgips en rigtig god løsning. Når bundbehandlingerne er udført, kan der opsættes filt eller glasvæv, hvis det ønskes.

Ved spartling af fliser er det vigtigt, at alle fliser hæfter ordentligt, og at de er fri for kalk. Det sørger vi naturligvis for, ligesom vi også har styr på reglerne omkring vådrum, hvilket er din sikkerhed for, at der ikke sker skader på bagvedliggende bygningsdele.

City Maleren udfører altid en flot og holdbar løsning til fornuftige priser. Kontakt os i dag for et gratis tilbud på en vådrumsløsning.

​Skab kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Derefter kan vi aftale en besigtigelse af det arbejde, du ønsker udført.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

​Malerfirmaet Citymaleren v/ Malermester Dennis Dyrmose

CVR: 25327454

Adresse​

Dronnings Tværgade 36, kld

1302 København

Kontakt​

Tlf.: 26 22 29 63

Mail: info@citymaleren.dk

linkedin​    facebook

Al tekst på Citymaleren.dk tilhører Citymaleren og må ikke kopieres uden tilladelse.​​