Citymaleren er et kvalitetsbevidst, mindre malerfirma beliggende centralt i København.

Vi udfører alle former for faglært malerarbejde for private såvel som erhverv ​– herunder også andels- og ejerboligforeninger.

Maling af vinduer

Når træværket på dine vinduer bliver vedligeholdt regelmæssigt, forhindres nedbrydning af træet, og vinduernes levetid bliver forlænget. Citymaleren har stor erfaring med maling af vinduer, og vi bliver ved, indtil malerarbejdet er afsluttet, og dine vinduer fremstår som nye.

Maling af vinduer er noget værre pillearbejde, der får folk til at holde pause midtvejs – for så aldrig at komme videre. Men vedligeholdelse – herunder maling – af dine vinduesrammer er nødvendig, hvis du vil undgå afskalning og, på sigt, nedbrydning af træet.

Lad Citymaleren male dine vinduer

Hos Citymaleren maler vi mange vinduer, og vi er gode til det. Vi hjælper også gerne dig, og hvis du ønsker det, kan vi rådgive dig om, hvordan dine vinduer kommer til at leve længere og se pænere ud.

Uanset om du vil have farven på vinduerne ændret, frisket alle sprosserne på dine småsprossede og/eller koblede vinduer op eller noget helt tredje, udfører Citymaleren opgaven professionelt. Vi garanterer dig et elegant resultat, der er tro mod vinduernes oprindelige stil.

Hvor ofte bør vinduer males?

Indvendigt: Der findes ingen regler for, hvor ofte dine vinduer bør males indvendigt. Oftest vil folk gerne have dem malet, hvis farven er falmet, eller der ønskes et farveskift. Er der tendens til fugt eller kondens på glasset, kan det dog være en god idé at vedligeholde vinduerne hvert 5.-7. år.

Udvendigt: Placeringen af dine vinduer afgør, hvor ofte de bør vedligeholdes udvendigt. Vender de mod syd eller nord? Er vinduerne beskyttet af et udhæng på huset eller facaden? Hvilken træsort består vinduet af, og er vinduet olieret eller malet med vinduesmaling eller træbeskyttelse? Hvis dine vinduer males hvert 6. år, er det et godt udgangspunkt. Ekstra overfladebeskyttelse kan være nødvendig ved oliebehandlede og særligt udsatte vinduer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på maling af jeres vinduer.

​Skab kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Derefter kan vi aftale en besigtigelse af det arbejde, du ønsker udført.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

​Malerfirmaet Citymaleren v/ Malermester Dennis Dyrmose

CVR: 25327454

Adresse​

Dronnings Tværgade 36, kld

1302 København

Kontakt​

Tlf.: 26 22 29 63

Mail: info@citymaleren.dk

linkedin​    facebook

Al tekst på Citymaleren.dk tilhører Citymaleren og må ikke kopieres uden tilladelse.​​