Citymaleren er et kvalitetsbevidst, mindre malerfirma beliggende centralt i København.

Vi udfører alle former for faglært malerarbejde for private såvel som erhverv ​– herunder også andels- og ejerboligforeninger.

Inspiration til maling af køkkenet

Køkkenet er i dag familiens samlingspunkt. Stedet, hvor familie og venner hygger sig og 'hænger ud', så hvorfor ikke give rummet den opmærksomhed, det fortjener? For eksempel ved at sætte fuldt blus på farverne. Mal en væg i en pangfarve, eller brug malingen som vægdekoration!

Valget af farver og malingens kvalitet i køkkenet har stor betydning for hele rummets udtryk. Ikke mindst i takt med, at køkkenerne vokser og bliver mere åbne. Køkkenet er det sted i boligen, hvor mængden af vanddamp og fedt ved væggene er størst. Det er derfor vigtigt at benytte maling med glans 20 eller højere ved fx vask, komfur og andre udsatte steder.

Brug høj glans i køkkenet

Maling inddeles ofte efter glanstrin. Jo højere glanstrin, jo mere modstandsdygtig er malingen over for fugt, vanddamp og daglig rengøring. Husk imidlertid, at højglansmaling spejler lyset, så det bør kun bruges, hvor det er nødvendigt.

Spørg Citymaleren til råds

Vi giver gerne et bud på, hvordan vi ved hjælp af farver og den rigtige glans kan give dit køkken et helt nyt liv. Og samtidig kan vi give dig et uforpligtende tilbud på opgaven. Kontakt os med det samme.

​Skab kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Derefter kan vi aftale en besigtigelse af det arbejde, du ønsker udført.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

​Malerfirmaet Citymaleren v/ Malermester Dennis Dyrmose

CVR: 25327454

Adresse​

Dronnings Tværgade 36, kld

1302 København

Kontakt​

Tlf.: 26 22 29 63

Mail: info@citymaleren.dk

linkedin​    facebook

Al tekst på Citymaleren.dk tilhører Citymaleren og må ikke kopieres uden tilladelse.​​